ΘέατροΠολιτισμός

Γιάννης Βογιατζής: Δεν βλέπω τις ταινίες μου, στεναχωριέμαι, τα λάθη με σκοτώνουν

Σε μια κατάθεση ψυχής, σε μία πραγαμτικά σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής βρέθηκε «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, στην επιτυχημένη εκπομπή που προβάλλεται στον συταθμό Alpha Κύπρου.

Ο Γιάννης Βογιατζής γύρισε με αγάπη πίσω στον χρόνο και αναπόλησε τις όμορφες στιγμές της επιτυχημένης καλλιτεχνικής του διαδρομής σε κινηματογράφο και θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «δεν έχω έναν αγαπημένο ρόλο από όσους έχω ερμηνεύσει μέχρι σήμερα. Όλους τους έχω βιώσει και, όταν δεν παίζεις τον ρόλο αλλά τον βιώνεις, είναι διάφορες στιγμές της ψυχής και της ζωής σου.

Δεν μπορείς να ανατρέψεις τον εαυτό σου ή να αχαριστήσεις πάνω στα συναισθήματα σου, δικά σου είναι και πρέπει να τα αγαπήσεις και να τα βελτιώσεις. Αν νιώθεις πως κάτι σε μαγκώνει, σημαίνει ότι δεν είσαι αληθινός. Όταν είσαι αληθινός, δεν έχεις πρόβλημα».

«Δεν βλέπω πια τις ταινίες μου στην τηλεόραση γιατί καμιά φορά μπορεί να δω και κάποιο λάθος και στεναχωριέμαι. Δεν με ενδιαφέρει που τις είδε ο κόσμος και τις αγάπησε, απλά δεν θέλω να ξαναδώ τα λάθη που εγώ έχω κάνει γιατί αυτά με σκοτώνουν.

Με στεναχωρούν γιατί, όπως είπα, δεν παίζω ποτέ τον ρόλο. Βιώνω τον ρόλο, γίνομαι ένα μαζί του».

«Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να φύγω από την Ελλάδα και να πάω με την σύζυγο μου στην Αμερική. Σπούδαζε και ο γιος μου τότε εκεί και, αν είχε μια σχέση σοβαρή, πιθανόν να είχαμε μεταναστεύσει στην Αμερική γιατί δεν είχαμε άλλο ιδανικό παρά τον γιο μας.

Την ανατροφή του γιου μας. Κάθε γονιός ακολουθεί το τι είναι καλύτερο για τα παιδιά και όχι για τον εαυτό του. Εάν ακολουθεί αυτό που είναι για τον εαυτό του καλύτερο, έχει χάσει τα παιδιά του».» συμπλήρωσε, επίσης, ο ηθοποίς Γιάννης Βογιατζής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.