ΕπικαιρότηταΚοινωνικοί ΦορείςΤοπικά

Διαμαρτύρονται για τη μείωση της αμοιβής για αναγκαστική διανυκτέρευση σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Την έντονη δυσαρέσκεια της εκφράζει μέσω ανακοίνωσης η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας για τη μείωση του χρηματικού ποσού που διαθέτει το υπουργείο για τους αστυνομικούς που αναγκαστικά διανυκτερεύουν σε υπηρεσίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης
Η ανακοίνωση

Κύριοι της κυβέρνησης, με αγανάκτηση και θυμό πληροφορηθήκαμε την επικείμενη ψήφιση τροπολογίας με την οποία μειώνεται το χρηματικό ποσό ανά διανυκτέρευση για τους συναδέλφους μας που αποσπώνται και ενισχύουν διάφορες υπηρεσίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Ως δήθεν πρόφαση προβάλετε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί η εγκληματικότητα στις περιοχές αυτές.
Δηλαδή είναι οικονομικό το θέμα και για αυτό η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη παρουσιάζουν αυξημένη εγκληματικότητα;
Πιστεύετε ότι υπάρχει αξιοπρεπές κατάλυμα στην περιοχή της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το οποίο θα σε φιλοξενήσει για 30 Ευρώ ανά διανυκτέρευση. Εάν ναι τότε είστε εκτός πραγματικότητας.
Μήπως το επόμενό σας βήμα είναι να αναγκάζεται τους συναδέλφους μας να διαμένουν σε ξενοδοχεία της αρεσκείας σας;
Αντί να κοιτάξετε να συμμορφωθείτε με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης όσον αφορά τα μισθολογικά μας και να θεσπίσετε επιτέλους το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο βρίσκετε συνεχώς και πάντα απέναντί μας.
Αυτές είναι οι σαρωτικές αλλαγές που ευαγγελίζεστε για την Ελληνική Αστυνομία; Ο εξευτελισμός των συναδέλφων μας; Σήμερα είναι οι μειώσεις στα εκτός έδρας αύριο τι; Ο ίδιος μας ο μισθός;
Καλή σας Ανάσταση λοιπόν. Μήνυμα για ευχές μην μας στείλετε, σας έχουμε κάνει block.