ΕύβοιαΠεριφερειακά

Εύβοια: Σοκαριστική καταγγελία για εντεκάχρονο που φέρεται να βίασε τον επτάχρονο φίλο του

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησαν οι γονείς ενός επτάχρονου παιδιού στην Εύβοια, σύμφωνα με τους οποίους ο γιος τους κακοποιήθηκε σεξουαλικώς από άλλον ανήλικο, φίλο του, ηλικίας μόλις 11 ετών.

Το 7χρονο παιδί πήγε στους γονείς του με δάκρυα στα μάτια και τους αποκάλυψε ότι ο φίλος του τον βίασε

Το νέο περιστατικό βιασμού καταγγέλθηκε σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια Χαλκίδας, την ώρα που η παραβατικότητα ανηλίκων βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και τα συμβάντα που καταγγέλλονται στα αστυνομικά τμήματα είναι όλο και πιο σοβαρά.

Το πρωί του Σαββάτου, το επτάχρονο παιδί από συνοικισμό ρομά στην περιοχή των Ψαχνών πήγε στους γονείς του με δάκρυα στα μάτια και τους αποκάλυψε ότι ο εντεκάχρονος φίλος του τον βίασε.

Οι γονείς σοκαρισμένοι έσπευσαν αμέσως στην ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλαν το συμβάν.

Χειροπέδες για παραμέληση ανηλίκου

Οι γονείς του 11χρονου συνελήφθηκαν για παραμέληση ανηλίκου, ενώ αναμένεται η εξέταση του 7χρονου από ιατροδικαστή για να επιβεβαιωθούν τα καταγγελλόμενα.

Εφόσον τα όσα φρικτά περιέγραψε το επτάχρονο παιδί επιβεβαιωθούν από τον ιατροδικαστή, ο ανήλικος θύτης αλλά και οι γονείς του θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ οι βιασμοί ανηλίκων έχουν αυξηθεί ραγδαία και καταγγέλλονται σε εβδομαδιαία βάση.