Δήμος ΔελφώνΚοινωνικοί ΦορείςΤοπικά

Κοινότητα Αθανασίου Διάκου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Με ιδιαίτερη τιμή, χαρά και ευλάβεια εορτάστηκε και φέτος η 25η Μαρτίου στον Αθανάσιο Διάκο. Χωριανοί και επισκέπτες συγκεντρώθηκαν στην προτομή του Ήρωα Αθανασίου Διάκου όπου με την παρουσία του ιερέα πατέρα Νικόλαου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Αντιδήμαρχο Δελφών κ. Χαρίλαο Αγαπητό, τον Δημοτικό Σύμβουλο Δελφών και πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Ιωάννη Μανανά, τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Κωνσταντίνο Μαστροκωστόπουλο και την εκπρόσωπο της Αδελφότητας Αθανασίου Διάκου και μέλος αυτής κα. Ελένη Ασημάκη. Ακολούθησε σιγή ενός λεπτού και ο Εθνικός μας Ύμνος από όλους τους παρευρισκομένους.
Ιδιαίτερη τιμή απέδωσε η παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή με την σύζυγό του κα. Νατάσα Παζαΐτη όπου επέλεξαν την γενέτειρα του Ήρωα μας να περάσουν τις ημέρες του τριημέρου, αλλα και για να παρευρεθούν στον εορτασμό μας.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο τοπικός σύμβουλος της Κοινότητας κ. Δημήτρης Ράπτης, η πρώην πρόεδρος της Αδελφότητας Αθανασίου Διάκου κ. Μαρία Μαστροκωστοπούλου καθώς επίσης και αρκετοί συγχωριανοί και επισκέπτες.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!