ΠεριφερειακάΦθιώτιδα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Χρηματοδότηση 300.000 € για εργασίες στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε την απόφαση ένταξης της δράσης: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΕΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΚΛΑΔΙΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2024» στο «ΠΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2021-2025» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Οδική ασφάλεια».

Η δράση χρηματοδοτείται από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΠΑ). Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 300.000 ευρώ και καλύπτει πλήρως τον αρχικό προϋπολογισμό του έργου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων, διαμόρφωσης – κοπής μικρών και μεσαίων δένδρων, κλαδέματος θάμνων, κοπής χλοοτάπητα των πρανών, κοπής και απομάκρυνσης ξυλωδών φυτών κλπ.

Μετά την υπογραφή της απόφασης ένταξης του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Αντλούμε χρηματοδότηση 300.000 ευρώ από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης για να υλοποιήσουμε μία ακόμη παρέμβαση στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας. Με βάση τις υποδείξεις των υπηρεσιών μας, θα προχωρήσουμε σε αναγκαίες εργασίες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας».

Εικόνα που περιέχει λογότυπο, σύμβολο, κύκλος, γραμματοσειρά

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα
Εικόνα που περιέχει λογότυπο, κόκκινο, σύμβολο, γραφικά

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα