ΕπικαιρότηταΚοινωνικοί ΦορείςΤοπικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 88η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Επιμελητήριο Φωκίδας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, επιδοτεί τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων – μελών του στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), που θα πραγματοποιηθεί από 07 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά, ενώ παράλληλα η 88η Δ.Ε.Θ. θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.
Η φετινή διοργάνωση, επιδιώκει να αναδείξει το διεθνή δυναμικό εξωστρεφή χαρακτήρα της με την παρουσία διαφορετικών προϊόντων, γεύσεων και πολιτισμών, στοχεύοντας στο αγροδιατροφικό προϊόν και τις εξαγωγικές προοπτικές της αγοράς φιλοξενώντας και φέτος ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικότητας με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Η ΔΕΘ θα υλοποιήσει πρόγραμμα επιχειρηματικών δράσεων ενεργοποιώντας πλατφόρμα για B2B συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών, αλλά και των εκθετών της τιμώμενης χώρας, η οποία θα αποτελέσει ιδανικό πεδίο για δικτύωση και επιχειρηματικές συνεργασίες.
Στη φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ, τιμώμενη χώρα θα είναι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας υπό τον τίτλο-ομπρέλα “made in Germany” καταλαμβάνοντας περισσότερα από 6.000 τετραγωνικά μέτρα, στα οποία θα παρουσιάζονται εκθέματα και υπηρεσίες κορυφαίων εταιριών της εγχώριας επιχειρηματικότητας.
Οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου, θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, να προβάλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού, ή δειγμάτων των προϊόντων τους, καθώς και να προβούν σε πωλήσεις.
Καλούνται oι ταμειακά ενήμερες επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Φωκίδας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω Έκθεση, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό αίτημα στα κάτωθι e-mail: epimfokidas@gmail.com , epimgr.fok@gmail.com ,ή επικοινωνώντας με τη Γραμματεία του Επιμελητηρίου στο τηλ: 22650-23651.