Δήμος ΔελφώνΕπικαιρότηταΤοπικά

Σωτηρόπουλος σε Ταγκαλή: “Είστε άφιλος. Μου είχατε υποσχεθεί τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών”

Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις άρχισαν τα προβλήματα για τη δημοτική αρχή Δελφών καθώς ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης κ Σωτήρης Σωτηρόπουλος με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει “άφιλο” τον κ Ταγκαλή τονίζοντας ότι δεν κράτησε το λόγο του να του αναθέσει τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών , όπως του ειχε τάξει παρουσία του κ Μαντζώρου .

Ταυτόχρονα, ο κ Σωτηρόπουλος σημειώνει ότι δεν αποδέχεται το διορισμό του ως υπεύθυνου περιβάλλοντος σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν θα φυγει από τη δημοτική παράταξη αλλά πλέον θα ψηφίζει κατά συνείδηση .

Από την πλευρά του ο κ Ταγκαλής κληθείς από την εφημερίδα μας να απαντήσει σημείωσε ότι δεν θέλει να βιαστεί και αύριο το πρωί θα βγάλει αναλυτική ανακοίνωση που θα καταθέτει την άποψή του για όσα του καταλογίζει ο δημοτικός σύμβουλος.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο αυτοδιοικητικοί έρχονται σε κόντρα καθώς και στην προηγούμενη θητεία της δημοτικής αρχής ο κ Σωτηρόπουλος είχε απαιτήσει τη Δ.Τ.Υ. χωρίς όμως ποτέ να πείσει το δήμαρχο να του την αναθέσει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση Σωτηρόπουλου.

Κυριε Δήμαρχε.

Όταν παραιτήθηκα από Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, έγινε ειδική συνάντηση παρουσία του κ. Μαντζώρου στην οποία μου ζητήσατε να κατέβω υποψήφιος στον συνδυασμό σας και ως αντάλλαγμα να με ορίσετε Αντιδήμαρχο στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου από 1.1.2024. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τις αυτοδιοικητικες εκλογές αλλά η πρόταση σας ήταν ενδιαφέρουσα και κάτι που στη ΔΕΥΑ απέδειξα ότι μπορώ να κάνω καλά. Σήμερα με έκπληξη διαπίστωσα κατά την πρωινή μας συνάντηση ότι δεν κρατήσατε τον λόγο σας και ότι η όλη συζήτηση που είχαμε κάνει τότε αποσκοπούσε απλά στο να πετύχετε το σκοπό σας και να κάνετε μια δεύτερη θητεία πατώντας επι πτωμάτων…Αθετήσατε τον λόγο σας….Όπως σας είπα και κατά την πρωινή μας συνάντηση δεν αποδέχομαι την πρόταση που μου κάνατε γιατί αποτελεί προϊόν κοροϊδίας εις βάρος μου! Δεν θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε συμφωνήσει κάτι που άλλωστε σας έκανα γνωστό και με προσωπικό μήνυμα. Είμαι πρώτος στην προτίμηση των πολιτών κι εσείς είστε άφιλος. Θα παραμείνω μάχιμος δημοτικός σύμβουλος προκειμένου να υπερασπιστώ τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των πολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους.