ΑθλητικάΆλλα αθλήματα

Το Σαββατοκύριακο το 41ο Ράλλυ Φθιώτιδας

Έφτασε η ώρα του 41ου Ράλλυ Φθιώτιδος, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου με 60 συμμετοχές και κέντρο την πόλη της Λαμίας.
Ο ασφάλτινος αγώνας θα διοργανωθεί από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λαμιέων, το Δήμο Δελφών, τον Δήμο Καμένων Βούρλων και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος. Χορηγοί του αγώνα είναι η Opel Karellis Group, η Electrolux και η ProComfort_Hellas.

Ο αγωνας

Ο αγώνας αποτελεί τον τέταρτο γύρο του Tour European Rally (TER) και του αντίστοιχου TER Historic και τον δεύτερο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου. Παράλληλα, προσμετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2), στο Κύπελλο αυτοκινήτων Legends (συντελεστής 2) και στο Κύπελλο Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2).
Οι συμμετοχές χαρακτηρίζονται από την ποιότητά τους, με τους πρωταγωνιστές του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου να δίνουν το παρών και ένα πλήρωμα από την Ιταλία να έρχεται στη χώρα μας με στόχο να συλλέξει βαθμούς στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου στο TER.
Η αύξηση των αγωνιστικών χιλιομέτρων του αγώνα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε κίνητρο για αρκετά πληρώματα να δηλώσουν συμμετοχή στο 41ο Ράλλυ Φθιώτιδος