ΑθλητικάΆλλα αθλήματαΕκδηλώσειςΕπικαιρότητα

Υπερθέαμα στην συναυλία των Coldplay στο κατάμεστο ΟΑΚΑ – Παρών και ο πρωθυπουργός μαζί με Κ. Χαλιορη

Ένα υπερθέαμα μουσικής και συμβολισμών απόλαυσαν σήμερα οι 60.000 που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, που άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί το διάσημο βρετανικό συγκρότημα, των Coldplay. Μάλιστα, ο επικεφαλής του συγκροτήματος, Κρίς Μάρτιν σε ένα όμορφο καλωσόρισμα σε άπταιστα ελληνικά, δήλωσε «ευγνώμων» για το κατάμεστο γήπεδο, ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση που «άνοιξε» το γήπεδο, και μίλησε με ωραία λόγια την Ελλάδα, ενώ «ντύθηκε» και με την ελληνική σημαία.  


Λίγο μετά τις 21.00, οι Coldplay ανέβηκαν στη σκηνή του κατάμεστου ΟΑΚΑ, κάνοντας τον κόσμο να παραληρεί. Αυτή ήταν η πρώτη από τις δύο συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ, που είναι sold out στη χώρα μας.

Οι οργανωτές περίμεναν περίπου 60.000 ανθρώπους που αψήφισαν τις υψηλές θερμοκρασίες και άκουσαν τις συμβουλές του συγκροτήματος να έλθουν με ένα μπουκάλι νερό, αλλά «αποζημιώθηκαν» με ένα υπερθέαμα μουσικής, με χιλιάδες λαμπιόνια να αναβοσβήνουν και να δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα, υπό τους ξεχωριστούς ήχους και τις μελωδίες των Coldplay.Το παρών στη συναυλία έδωσαν, μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την σύζυγό του, υπουργοί, πολιτικοί, όπως η Νίκη Κεραμέως ο Άκης Σκέρτσος, ο πρώην υπουργός Σταύρος Παπασταύρου και ο Αμερικανός πρέσβης Τζωρτζ Τσούνης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, και καλλιτέχνες, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μαζί με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα.