Κοινωνικοί ΦορείςΤοπικά

EΡΓATIKO ΚΕΝΤΡΟ:20 ΙΟΥΝΗ ΠΑΝ-ΦΩΚΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 

ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΓΣΕΕ)

ΑΡΙΘ.ΚΑΤΑΧ. ΕΙΣ ΒΙΒΛ.ΠΡΩΤΟΔ.ΠΑΡ/ΔΟΣ 228/50

ΕΔΡΑ: ΑΜΦΙΣΣΑ – 33100 – ΚΟΤΤΟΡΟΥ 23

ΤΗΛ: 22650 23048 , 697 9569692  EMAIL: ekfokidas@yahoo.gr

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

24ωρη απεργία την Πέμπτη 20 Ιουνίου για όλο το Νομό Φωκίδας

Συμμετέχουμε στο Νέο συλλαλητήριο στην Αθήνα

την Πέμπτη 20 Ιουνίου 12:00 πμ στο Σύνταγμα

Η τροπολογία έκτρωμα που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ και απολύει τους  εργαζόμενους δεν θα περάσει

Σήμερα οι μαζικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα, στην Ευελπίδων και στο υπουργείο οικονομικών, δείχνουν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν μέχρι τη νίκη. Στο πλευρό τους είμαστε όλοι εμείς, συνδικάτα και εργαζόμενοι που έχουμε γίνει ένα μαζί τους και κρατάμε τον αγώνα τους – αγώνα μας για να συνεχίσουν να βρίσκονται στη δουλειά τους, για να μην μαραζώσουν 5 Νομοί. 

Τα δικαστήρια της Ευελπίδων αποφάσισαν την παραμονή στην εργασία τους μέχρι να βγει η τελική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα. Δεν εφησυχάζουμε και συνεχίζουμε τον αγώνα με ενότητα και αλληλεγγύη, τα όπλα δηλαδή που έχουν κρατήσει τους εργαζόμενους όρθιους με το κεφάλι ψηλά και μέσα στη ΛΑΡΚΟ.

Η κυβέρνηση παρά τα λόγια και τις δεσμεύσεις, κατέθεσε σήμερα Τρίτη 18/6 , μια άθλια τροπολογία που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ, απολύει τους εργαζόμενους, ερημώνει χωριά. Δεν θα τους περάσει. Πήραν την πρώτη απάντηση με μαζική και ακαριαία παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο οικονομικών. 

Δεν θα τους αφήσουμε σε ησυχία. Συνεχίζουμε πιο δυνατά

Απαιτούμε  Να παρθεί πίσω η τροπολογία-έκτρωμα για τη ΛΑΡΚΟ.

Το μέτωπο υπεράσπισης της επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και των εργαζομένων της μεγαλώνει σε όλη την χώρα. Η Αττική, μέσα από τα σωματεία της έχει κηρύξει τετράωρη στάση εργασίας σε Αθήνα και Πειραιά στον ιδιωτικό τομέα για να στηριχτεί με κάθε τρόπο ο αγώνας. Το ίδιο και τα Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, η ΟΜΕ, η ΑΔΕΔΥ για τις περιοχές της Αττικής και της Στερεάς, όπως και το Εργατικό Κέντρο Λαμίας που προκήρυξε 24ωρη απεργία.

Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας, για να δυναμώσει η αλληλεγγύη και για να εκφραστεί η στήριξη στους συναδέλφους μας από τη ΛΑΡΚΟ κηρύσσουμε 24ωρη παν-φωκική απεργία την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Στη νέα φάση που βρίσκεται ο αγώνας είναι ανάγκη να ενισχύσουμε και να δυναμώσουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύη. Καλούμε τα συνδικάτα και τους φορείς, όλους και όλες στο νέο αγωνιστικό αντάμωμα. 

Για να μη πεταχτεί κανένας εργαζόμενος έξω από τη ΛΑΡΚΟ

Για να παραταθούν οι συμβάσεις εργασίας τους μέχρι τη μεταβίβαση της ΛΑΡΚΟ στο νέο ιδιοκτήτη

Για την συντήρηση και την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ 

Η Διοίκηση