Δήμος ΔελφώνΤοπικά

Ν. Λουπ΄ακος: Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση σε δρόμους της Άμφισσας

Ολοκληρώθηκε η παρέμβαση ασφαλτόστρωσης δρόμων της Άμφισσας , σε σημεία όπου παρουσιάζονταν προβλήματα λόγο της φθοράς του οδοστρώματος , ανακοίνωσε σήμερα ο τοπικός αντιδήμαρχος κ Νίκος Λουπάκος

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Ασφαλτόστρωση και διαμόρφωση Δημοτικών οδών στην Κοινότητα Άμφισσας», προϋπολογισμού 70.000,00 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από ΚΑΠ επενδυτικών δαπανών του 2023 και περιελάμβανε παρεμβάσεις σε τέσσερα σημεία εντός της πόλης στις οδούς: 

  • Μιχαλακοπούλου
  • Κ. Ιωάννου 
  • Υλαίθου
  • Κοντογιώργου, στο δρόμο που οδηγεί στο ΚΤΕΛ Ν. Φωκίδας, όπου έγιναν και εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου στη μία πλευρά κατά μήκος της οδού (στην άλλη υπάρχει ήδη), με τις απαραίτητες ράμπες ΑμεΑ. Υπενθυμίζεται ότι στον ίδιο δρόμο ο Δήμος Δελφών τοποθέτησε σειρά ιστών φωτισμού, βελτιώνοντας και τις συνθήκες ορατότητας κατά τις νυχτερινές ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Άμφισσας, κ. Νικόλαος Λουπάκος, σε δήλωσή του με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών σημείωσε: «Όπως κατά τη θητεία που ολοκληρώθηκε, έτσι και σε αυτή που τώρα ξεκινά στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η βελτίωση του τομέα της καθημερινότητας, στον οποίο ανήκει και το οδικό δίκτυο εντός της πόλης. Με τον ίδιο ζήλο που εργαστήκαμε, αξιοποιώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση, έτσι και θα συνεχίζουμε βελτιώνοντας τις υποδομές, κάτι που συνεπάγεται μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και αισθητική αναβάθμιση των περιοχών παρέμβασης».