ΕπικαιρότηταΠεριφερειακάΣτερεά

Ο Βασίλης Περγαλιάς υποψήφιος πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Ο Δήμαρχος Τανάγρας εδώ και πολλές μέρες έχει ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές με συναδέλφους του δημάρχους, εξηγώντας τους τις προτεραιότητες του εφόσον αναλάβει την διοίκηση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.

Μάλιστα έχει συναντηθεί και με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν κάποιες διαφωνίες, αλλά οι πληροφορίες θέλουν τους δυο άνδρες να έχουν αφήσει αυτές τις «διενέξεις» στο παρελθόν. Μάλιστα ο κ. Περγαλιάς φαίνεται να έχει σε αυτή την προσπάθεια και την στήριξη της δημάρχου Χαλκιδαίων. Φέρεται, διότι είναι νωρίς για επιβεβαιώσεις.

Ενδιαφέρον για την προεδρία της ΠΕΔ έχει επιδείξει και ο μέχρι πρότινος δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και νυν πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ενώ αναμένονται και άλλες υποψηφιότητες.

Εκλογή διοικητικού συμβουλίου ΦΟΣΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, υποψήφιος για την προεδρεία του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας αναμένεται να είναι ο νέος δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΦΟΣΔΑ θα γίνουν στις 13 Φεβρουαρίου 2024. Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε ο ΦΟΣΔΑ: «Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.» και τον δ.τ. «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ», με την υπ΄ αριθ.: 2/2024 απόφασή του όπως ισχύει, ΚΑΛΕΙ τους Μετόχους σε σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις
13/02/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ. στην πόλη της Θήβας της ΠΕ. Βοιωτίας και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ. Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Διάφορες ανακοινώσεις – Λοιπά Θέματα