Δήμος ΔελφώνΕπικαιρότηταΤοπικά

Σ. Σωτηρόπουλος: «Στην επόμενη εκτελεστικής θα αποπεμφθώ από την παράταξη» . Άφησε σοβαρές αιχμές για φωτογραφικό διαγωνισμό

Ο κύβος ερρίφθη !!!! Οι σοβαρές αιχμές που άφησε ο κ Σωτήρης Σωτηρόπουλος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για φωτογραφικό διαγωνισμό   για τα ηλεκτροκίνητα  οχήματα , χωρίς όμως να προχωρήσει σε λεπτομέρειες, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για το δήμαρχο Δελφών κ Παναγιώτη Ταγκαλή που φέρεται αποφασισμένος να διαρρήξει δια παντός τις σχέσεις του με τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο.

Στο πλαίσιο αυτό , σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε   ο κ Σωτηρόπουλος , στενοί συνεργάτες του δημάρχου Δελφών του απεκάλυψαν ότι στην επόμενη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής θα τεθεί ζήτημα αποπομπής του από τη δημοτική παράταξη.

«Ήρθε η στιγμή να δω ποιοι είναι οι πραγματικοί μου φίλοι»

Σε ερώτηση που θέσαμε στον κ Σωτηρόπουλο σχετικά με το διαγωνισμό αρκέστηκε να μας απαντήσει « να ρωτήσουμε το Δήμαρχο , ο οποίος όταν τον ρώτησα στο δημοτικό συμβούλιο φάνηκε φοβερά αμήχανος και έκανε ότι δεν κατάλαβε ενώ υπήρχαν και προτροπές από άλλους δημοτικούς συμβούλους να μην απαντήσει. Ίσως για αυτό μου ζήτησε να καταθέσω γραπτό ερώτημα»

Στην ερώτηση γιατί ο ίδιος ο κ Σωτηρόπουλος δεν παρατείται από μόνος του από μέλος της δημοτικής παράταξης μας απάντησε:

« Δεν  ένοιωσα ποτέ εξαρτημένος και πάντα ψήφιζα – και θα συνεχίσω να το κάνω – κατά συνείδηση σύμφωνα με την εντολή που μου έδωσαν οι εκατοντάδες ψηφοφόροι μου. Άλλωστε, το έχω ήδη αποδείξει στις ψηφοφορίες  με τη Ρωσία , το ΝΑΤΟ αλλά και το ράλι ακρόπολις που διαχώρισα τη θέση μου από τη δημοτική αρχή του , Ταγκαλή.

Είμαι αποφασισμένος, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο,  να στηρίξω το έργο μου μέχρι κεραίας , ακόμη και τη δημοτική παράταξη αν πράττει σωστά.   Ταυτόχρονα όμως θα αναδείξω και τις αδυναμίες της κυρίως  σε ότι αφορά τα τεχνικά έργα που συνεχίζουν με ρυθμούς χελώνας.