Πολιτικά

Χρήστος Τσαμαντάνης:  «Οι πολίτες της Δωρίδας επιζητούν ελάχιστη ευαισθησία – Ακούει κανείς;»

Σε δήλωση προέβη το στέλεχος και πρώην Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Φωκίδα, Χρήστος Τσαμαντάνης με αφορμή το αίτημα των κατοίκων Ναυπακτίας και Δωρίδας για φθηνότερα διόδια στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Στη δήλωσή του σημειώνει τα εξής:

«Μετά τις αυξήσεις σε βασικά αγαθά, τρόφιμα, καύσιμα, και ενέργεια, το υψηλό κόμιστρο των διοδίων της γέφυρας αποτελεί ένα ακόμη δυσβάστακτο κόστος για τους πολίτες της Δωρίδας και των όμορων περιοχών που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, όπου το σύνολο της μεσαίας τάξης τα καταφέρνει δύσκολα, μη μπορώντας να ανταπεξέλθει με αποτελεσματικότητα ακόμη και στις στοιχειώδεις ανάγκες, οι αρμόδιοι οφείλουν να ενσκήψουν πάνω από το πρόβλημα τους. Αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα, τις αναγκαίες πρωτοβουλίες τόσο στο επίπεδο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όσο και σε αυτό της στοχευμένης ελάφρυνσης του κομίστρου για όσους αποδεδειγμένα το έχουν ανάγκη για τις καθημερινές και άμεσα συνδεόμενες με λόγους ζωτικής σημασίας διελεύσεις.»