ΕπικαιρότηταΚοινωνικοί ΦορείςΤοπικά

ANIEΛ:” τα επόμενα 20 χρόνια θα δούμε παγκοσμίως πολλά εγκλήματα, εξεγέρσεις, φωτιές. πλημμύρες, τσουνάμια, σεισμούς”

Έχει σπουδάσει ψυχολογία και θεωρεί την Αστρολογία επιστήμη. Ο λόγος για τη γνωστή σε όλους σας Ανιέλ, τη διπλωματούχο αστρολόγο-ερευνήτρια που συνεργάζεται με τον τοπικό τύπο της Φωκίδας τα τελευταία δέκα χρόνια και κατά γενική ομολογία πέφτει πάντα μέσα στις προβλέψεις της.
Η σημερινή συνέντευξη πραγματοποιήθηκε μετά από απαίτηση δεκάδων αναγνωστών μας οι οποίοι ήθελαν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα την Ανιέλ. Για το λόγο αυτό η αγαπημένη μας Ανιέλ ξεκινά τη συνέντευξη, που ευγενικά και χωρίς δεύτερη κουβέντα μας παραχώρησε, με τη φράση: “Γειά σας είμαι η Ανιέλ, διπλωματούχος Αστρολόγος ερευνήτρια Ταρώ Dr Μεταφυσικής.
Ας την απολαύσουμε….

Ασχολείστε με τη λύση ευρείας γκάμας προβλημάτων. Εκτός από τις ζωδιακές προβλέψεις, που οι περισσότεροι τις παρακολουθούν, ποιο είναι αυτό που περισσότερο ζητάει ο κόσμος;

Γειά σας είμαι η Ανιελ Διπλωματουχος Αστρολόγος ερευνήτρια Ταρώ Dr Μεταφυσικής
Ναι δίνω λύσεις σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους γι αυτο τον λόγο σπούδασα στο Καποδιστριακο Πανεπιστήμιο Ψυχολογία για να έχω τις γνώσεις ώστε να μπορώ να συμβουλεύω τους πελάτες μου . Η Αστρολογία είναι κλάδος της ιατρικής και των Μαθηματικών άλλωστε ο Ιπποκράτης είχε ιδρύσει την πρώτη σχολή. Ο κόσμος σε αυτα τα δύσκολα χρόνια που ζούμε ,αλλά και στο παρελθόν ήθελε να μάθει για το μέλλον των παιδιών του ,τα οικονομικά του ,τα αισθηματικά του ,τα επαγγελματικά του ,την υγεία του . Οι προβλέψεις που κάνω είναι μέσω κέλτικων ταρω και είμαι η μοναδική στον κόσμο που μπορω να κανω προβλεψη υγείας ,όπως και η μοναδική που μπορω να προβλέψω την ζωή ενός ανθρώπου από την ώρα που γεννιέται έως το τέλος της ζωής του ,γιαυτο και πολλοί φίλοι μόλις γεννηθούν τα παιδιά τους η πρώτη που τα γνωρίζει είμαι εγώ όπως και σε πολλές δύσκολες περιπτώσεις έχω συνεργαστεί με γιατρούς για θέματα υγείας . Για να έχω τις γνώσεις αυτές έχω δουλέψει πάρα πολύ στην έρευνα , ήδη έχω συμπληρώσει 167.000 ώρες πάνω στην έρευνα γιαυτό και είμαι κορυφαία και αλάνθαστη στις προβλέψεις μου .Επίσης έχω Ιδρύσει το πρώτο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών στην Ελλάδα το 2000 που διδάσκουμε όλες τις αστρολογίες Κλασσική Δυτική Αστρολογια που έχουμε εμείς ,Κινεζική και όλες τις Αστρολογίες που υπάρχουν και είναι 4 διδακτικά καθημερινά έτη και στο τέλος μετά των εξετάσεων δίνεται πτυχίο,Ταρώ που είναι 2 διδακτικά έτη και πολλά σεμινάρια χαρτομαντειας ,καφεμαντείας και πολλά άλλα που επίσης δίνεται βεβαίωση σπουδών για έναρξη εργασίας στον τομέα αυτο .

Είναι περισσότεροι άνδρες ή γυναίκες εκείνοι που απευθύνονται σε σας και τους συνεργάτες σας; Παίζει ρόλο το φύλο σε σχέση με το είδος της βοήθειας που σας ζητούν;
Ο κόσμος που έρχεται σε εμένα δεν διαχωρίζονται σε άντρες και γυναίκες, ούτε υπάρχει στατιστική στον τομέα αυτό . Υπάρχουν όμως κατηγορίες όπως έρχονται άνθρωποι που έχουν προβλήματα με τα επαγγελματικά τους ,γονείς που έρχονται γιατι ανησυχουν για το μέλλον των παιδιών τους ,μεγάλοι επιχειρηματίες που εμπιστευονται τις γνωσεις μου για να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους ή όχι ,άνθρωποι και απο όλα τα φύλλα που τους απασχολουν τα αισθηματικά τους ο γάμος τους ή η σχέση τους και το μέλλον αυτών.

Πείτε μας κάτι για τους πιο δύσπιστους: σε τι βγαίνει κερδισμένος κάποιος, αν παρακολουθεί τις ζωδιακές προβλέψεις; Οπως προείπα μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει ποτέ κανείς σε εμένα από περιέργεια αλλά από ενδιαφέρον για να μάθουν για την ζωή τους . Όλοι οι πελάτες μου μέχρι τώρα σε όλα αυτα τα χρόνια με σέβονται και με εμπιστεύονται απόλυτα γιατι ξέρουν ότι είμαι εχέμυθο άτομο ,επαγγελματίας και δεν πρόκειται να τους κοροιδέψω ποτέ .Επίσης οι προβλέψεις που γράφω στην εφημερίδα σας είναι αστρολογικές και για να ισχύει για όλους τους ανθρώπους , αναλύω και τα τρία δεκαήμερα έτσι να ισχύει για όλους. Καλό είναι να ξέρουν τι θα προκύψει στο μέλλον. Θα μου πείτε μπορεί να αλλάξει κάποιος τα δεδομένα της ζωής του ? Θα σας απαντήσω ναι αυτο σημαίνει η λέξη προ-βλέπω ξέρω από σήμερα τι θα συμβεί αύριο και αν δεν μπορω να το αλλάξω μπορώ να το προλάβω ή να το διορθώσω .

Ποιο είναι το γενικότερο κλίμα αυτήν την περίοδο; Υπάρχει κάτι που επηρεάζει όλα τα ζώδια;
Δύσκολη χρονια και όχι μόνο η φετεινή ,αλλά και όλες οι προηγούμενες . Οι ετήσιες προβλέψεις που κάνω είναι βάσει της κινεζικης Αστρολογίας η οποία έχει περισσότερη έρευνα. Ημουνα η πρώτη και μοναδική που προέβλεψα τον Νοέμβριο του 2019 την νόσο του covind , ήμουν στο κανάλι της TRT της Θεσσαλίας στην πολιτική εκπομπή Κεντρική Ελλάδα “Καλησπέρα” του Σωτήρη Πολύζου που συνεργάζομαι 24 χρόνια και όταν με ρώτησε πως θα είναι η νέα χρονιά του 2020 του είπα ας το ξεχάσουμε καλύτερα και ας πάμε στο 2025 .
Όπως επίσης οι φίλοι που θέλουν να μάθουν τις προβλέψεις εκτός της εφημερίδας μας που διαβάζουν καθημερινά μπορούν να μπαίνουν στο κανάλι μου στο aniel tips στο Youtube και να μαθαίνει για την εβδομάδα τον μήνα αλλα και τις ετήσιες προβλέψεις .Τα ζώδια επηρεάζονται επι το πλείστον απο τις κινήσεις των πλανητων και την επιρροή αυτών σε κάθε άνθρωπο. Θα σας δώσω ένα μικρό δείγμα για φέτος Αριθμολογικά η χρονια του 2024 ανήκει στον αριθμό 8 που πλανήτης του είναι ο Κρόνος και ζώδιο του Κρόνου είναι ο Αιγόκερως επηρεάζονται επίσης άλλα 3 ζώδια ο Καρκίνος ,Κριος ,Ζυγος και των 3 δεκαημέρων ,ο Κρόνος είναι σκληρός αλλά και δίκαιος πλανήτης όσοι έχουν εργαστεί πολύ σε όλους τους τομείς της ζωής τους ήρθε η ώρα να δικαιωθεί και να αποζημιωθεί για τα δεινά των προηγούμενων χρόνων ,αν δεν έχει κάνει τίποτα δυστυχώς ήρθε η ώρα της επίπληξης

Ποιοι είναι οι χαμένοι και ποιοι οι κερδισμένοι στον έρωτα και στα οικονομικά;
Ο Κρόνος το 2024 έχει περάσει Αστρολογικά στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα 2,5 χρόνια όπως και το 2024. Βάσει της Αριθμολογιας η χρονιά ανήκει στον Κρόνο μόνο για φέτος ,αλλα παράλληλα επηρεάζει τους Ιχθύες ,τους Παρθένους ,τους Διδύμους και τους Τοξότες σε όλα τα δεκαήμερα και όπως προείπα αν εχουν δουλέψει πολύ και σωστά σε όλους τους τομείς της ζωής τους τώρα θα πάρουν την επιβράβευση τα χρήματα ,την δικαίωση το συναίσθημα .Αν όμως δεν έχουν κάνει τίποτα από τα πιο πάνω ο μπαμπάς Κρόνος που είναι πολύ αυστηρος θα τους τραβήξει το αυτάκι.
Στις 25 Μαΐου ο Πλανήτης Δίας ,ο πλανήτης του χρήματος και της αφθονίας θα φύγει απο το ζώδιο του Ταύρου και θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων που σημαίνει οτι θα υλοποιήσει όλους τους υλικούς στόχους ,αλλά προσοχή γιατί φέρνει και πολλά κιλά .
Επίσης απο τις 20 Ιανουαρίου και για τα επόμενα 20 χρόνια εως 19 Ιανουαρίου του 2044 ο Πλανήτης Πλούτωνας ο οποίος είναι και αυτός είναι δύσκολος μην ξεχνάμε που ανήκει έχει περάσει στον Υδροχοο και επηρεάζει τους Υδροχοους ,Ταύρους ,Λέοντες,Σκορπιους και των 3 δεκαημέρων δυστυχως θα δούμε πολλά εγκληματα ανθρώπων ,εξεγέρσεις,φωτιές ,πλημμύρες,τσουνάμια ,σεισμους Παγκοσμιως .
Οπως επίσης απο το το 2016 έχουμε φτιάξει ενεργειακά κεριά πυραμίδες που είναι έρευνα 30 χρόνων και είναι δική μας Παγκόσμια πατέντα και βοηθάει τους ανθρώπους και έχουν μέχρι τώρα μεγάλη επιτυχία και τις στέλνουμε σε όλο τον κόσμο Ελλάδα και εξωτερικό μέχρι Αλάσκα έχουμε στείλει τις έχουν μάθει απο το κανάλι μας aniel tips και ειναι σε κατηγορίες η πράσινη που είναι για χρήματα ,εύρεση εργασίας ,η κόκκινη για εύρεση συντρόφου ,η κίτρινη για καριέρα και υψηλές θέσεις ,η καφέ για επιλυση θεμάτων δικαστηρίων και συμφωνιών ,η λευκή για απομάκρυνση προβλημάτων υγείας και για διατήρηση καλής υγείας ,η πορτοκαλί για απομάκρυνση εμποδίων στα οικονομικά κ.α προβλήματα η γκρί για καθαρισμό των σπιτιων και των επιχειρήσεων απο κακογλωσια ,η μώβ για κυριαρχία και εξουσία ,και η ρόζ για γονιμότητα . Όλες αυτές τις φτιαχνει ο εγγονός μου δεν υπάρχουν στο εμπόριο και απαιτουνται γνώσεις απο την κατασκευη μέχρι να φτάσουν στους πελάτες το κερί που χρησιμοποιεί είναι οικολογικό ,επίσης περιέχει αιθέραιο έλαιο και αντιστοιχο λιβάνι για την κάθε περίπτωση όπως και το κάθε κερί καίγεται ανάλογα την φάση του φεγγαριου κατάλληλη μέρα και ώρα που δίνουμε εμείς ,είμαστε 5 γεννιές που ασχολούμαστε στον τομέα αυτό ο καθένας με την ειδικότητα του επίσης έχουμε κατάστημα στηνΛαρισα το μοναδικό στην Θεσσαλία το Aniel gift”s shop το μαγαζί της τύχης με δώρα τυχης ,ημιπολύτιμες πέτρες, τα κεριά μας, ειδη feng-shui και πολλά άλλα τα οποία στέλνονται παντου . Τα προσωπικά ραντεβου για τις προβλέψεις γίνονται μέσω τηλεφώνου σταθερού ή κινητού ,μέσω messenger ,viber.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε με το 6974456215