ΕπικαιρότηταΚοινωνικοί ΦορείςΤοπικά

O Κυνοφιλικός Φωκίδας στηρίζει την απεργία των κτηνιάτρων απέναντι στο νόμο Μητσοτάκη

Την υποστήριξη του στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και την προγραμματισμένη απεργία των μελών του  εκφράζει με ανακοίνωση του ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος. Αιτία της απεργίας είναι ο σκυλοκτόνος νόμος 4830-21 της κυβέρνησης Μητσοτάκη  που πέρα από όλα τα άλλα επιβάλει την οριζόντια στείρωση αρσενικών και θηλυκών δεσποζόμενων  σκύλων! Παγκόσμια πρωτοτυπία και μάλιστα πέρα για πέρα αντιεπιστημονική!

Η επιστολή συμπαράστασης προς τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο

Φωκίδα 15 Ιανουαρίου 2024

Αξιότιμοι κύριοι

το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου μας εκφράζουμε την αμέριστη υποστήριξη μας στις προσπάθειες σας για ακύρωση των αντιεπιστημονικών διατάξεων του νόμου 4830-21 που επιβάλει την οριζόντια στείρωση όλων των υγιών σκύλων και παράλληλο χαράτσι για τους ιδιοκτήτες που θα αρνηθούν την υποχρεωτική στείρωση και ευνουχισμό για τα κατοικίδια τους.

Είμαστε βέβαιοι πως όλοι οι κτηνίατροι του νομού Φωκίδος, όπως και όλης της Ελλάδος, θα συμμετάσχουν στην απεργία της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2024 με τα δίκαια αιτήματα υπέρ των ζώων μας.

Ελπίζουμε το παράδειγμα σας να το ακολουθήσουν και άλλοι κλάδοι όπως Pet Shops, Groomer, Εκπαιδευτές αλλά και Σύλλογοι, Κυνοφιλικοί Όμιλοι, Κυνηγετικές οργανώσεις κ.λ.π.

Με κυνοφιλικούς χαιρετισμούς 

Νίκος Φωτακόπουλος Πρόεδρος

Βούλα Παπουτσάνη Γενική Γραμματέας