ΕπικαιρότηταΠεριφερειακάΦθιώτιδα

Ορκωμοσία Πανουργιά Παπαϊωάννου:”δώσαμε τον ιερό όρκο”

Με κάθε επισημότητα και με τις ευλογίες της εκκλησίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, των πολιτικών, πολιτειακών και στρατιωτικών αρχών αλλά και πλήθος κόσμου,η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λαμιέων για την περίοδο 2024-2028.

Ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων, έδωσαν τονόρκο για την προάσπιση και προώθηση των προτεραιοτήτων του Δήμου Λαμιέων, μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητας και συναίνεσης στη νέα αυτοδιοικητική πορεία.

Ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε μήνυμα του τόνισε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ενώπιον Θεού και ανθρώπων δώσαμε τον ιερό όρκο να υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με ευσυνειδησία και διαφάνεια και κυριότερα με «συνοδοιπόρους» όλους τους πολίτες, τη νέα δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία του Δήμου, σε μια περίοδο με πολλές προκλήσεις αλλά και πολλές ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο. Με την ισχυρή εντολή που μας δώσατε, θα δουλέψουμε ακούραστα για να επιτύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει μαζί. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς για έναν Δήμο που οραματιστήκαμε και θα κάνουμε πραγματικότητα. Σας καλώ με αίσθημα ευθύνης να κάνουμε το Δήμο Λαμιέων, ένα δήμο πρότυπο, ένα δήμο από όλους για όλους…».