Δήμος ΔελφώνΕπικαιρότητα

Ο Δήμος Δελφών στο πλευρό ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών, ενισχύοντας το γιορτινό τραπέζι οικογενειών που χρήζουν της βοήθειάς μας.

Το κάθε δέμα που παραδόθηκε στις οικογένειες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου περιέχει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία προήλθαν από τις ευγενικές χορηγίες επιχειρήσεων της περιοχής, ιδιωτών, συλλόγων και φορέως οι οποίοι για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Δήμου Δελφών. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι παράλληλα παραδόθηκαν και 130 μερίδες κρέατος στο Κατάστημα Κράτησης Άμφισσας, κίνηση η οποία πέραν της πρακτικής βοήθειας φέρει μαζί της και έναν ισχυρό συμβολισμό.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα ευχαριστεί όλους όσοι δηλώνουν παρών στις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου Δελφών, τονίζοντας πως ο Δήμος, έχοντας οργανώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του, μπορεί πλέον να είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα στο πλευρό συμπολιτών που έχουν ανάγκη. «Εύχομαι χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία σε όλες και όλους. Οι μέρες των γιορτών ας είναι για όλους μας ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητα», σημείωσε καταλήγοντας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *