ΑθλητικάΠοδόσφαιρο

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για τον αγώνα με την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στις 19:00 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια και παρακολούθησαν τον αγώνα με τον Ατρόμητο για την 12η αγωνιστική και τον Παναθηναικό για την 10η αγωνιστική (τις 2 τελευταίες αγωνιστικές πριν από το κλείσιμο των γηπέδων) και να είναι κάτοικοι Νομού Φθιώτιδας.

Ο κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει μόνο ένα ονομαστικό εισιτήριο με την ταυτότητά του.
Η διάθεση θα γίνεται ΜΟΝΟ:
-από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) Τρίτη 20/02 μέχρι Παρασκευή 23/02 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ,

ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.
ΔΕΝ θα υπάρχουν ηλεκτρονικά εισιτήρια και
ΔΕΝ θα λειτουργούν τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” την ημέρα του αγώνα.
ΔΕΝ θα εκδοθούν καθόλου προσκλήσεις στον εν λόγω αγώνα.

Για την έκδοση εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ και η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
Κερκίδες: 12, 13, 14, 15, 16, 17 τιμή: 25 ευρω
Κερκίδες: 3,4, 5, 6 τιμή: 30 ευρω

Να τονιστεί ότι όλοι όσοι προσέρχονται στο γήπεδο οφείλουν απαραίτητα να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.
Με το νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία.