Δήμος ΔελφώνΤοπικά

Παρεμβάσεις σε όλες της Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Δελφών στον τομέα της καθημερινότητας 

Αθ. Αδαμάκος: «Ένας καθημερινός αγώνας δίχως τέλος για το καλύτερο αποτέλεσμα» 

Ο Δήμος Δελφών συνεχίζει τις καθημερινές εργασίες καθαρισμού, σε κάθε Δημοτική Ενότητα, εστιάζοντας στη συνεχή βελτίωση του τομέα της καθημερινότητας. 

Καθημερινά οι εργαζόμενοι της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου παρεμβαίνουν με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αισθητική αναβάθμιση των σημείων παρέμβασης, ενώ ο Δήμος αξιοποιεί κάθε δυνατότητα που έχει σε επίπεδο προσωπικού, προγραμματίζοντας με ευελιξία την κάλυψη των αναγκών τους. 

Ο Αντιδήμαρχος της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, κ. Αθανάσιος Αδαμάκος, σε δήλωσή του εστιάζει στο δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας ο Δήμος καθημερινά, σε έναν από τους πιο απαιτητικούς του τομείς, σημειώνοντας: «Η καθημερινότητα απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση και αξιοποίηση κάθε δυνατού μέσου, προκειμένου να καλύψουμε το σύνολο των αναγκών. Σε συνδυασμό με τη συνεργασία των πολιτών, η συνδρομή των οποίων είναι επίσης σημαντική και ακολουθώντας τον κανονισμό καθαριότητας, το αποτέλεσμα θα είναι συνεχώς καλύτερο, με συνέπεια να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα όλων μας και φυσικά πιο όμορφος ο τόπος μας». 
*επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από παρεμβάσεις των προηγούμενων ημερών στις Δημοτικές Κοινότητες Άμφισσας, Σερνικακίου, Πολυδρόσου και Προσυλίου