Προορισμοί

Χιονοδρομικά κέντρα: Ανοίγουν το Σάββατο Παρνασσός, Καϊμακτσαλάν

Έτοιμα να υποδεχθούν επισκέπτες από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, είναι τα δύο χιονοδρομικά κέντρα που διαχειρίζεται η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. Πρόκειται για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο της Ελλάδας και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα -Καϊμακτσαλάν, ένα από τα ομορφότερα της Βορείου Ελλάδας.

Τα δύο Χιονοδρομικά Κέντρα είναι έτοιμα να καλωσορίσουν τη φετινή χιονοδρομική περίοδο επισκέπτες στα σαλέ τους, τους λάτρεις του βουνού και τους φίλους της χιονοδρομίας και να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας στα πανέμορφα χιονισμένα τοπία και στις προσεγμένες εγκαταστάσεις τους.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα μπορεί να υποδέχεται επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν κάποιο ζεστό ρόφημα ή/και φαγητό στα δύο Σαλέ, στα Κελάρια 1950 και στη Φτερόλακα, ενώ θα λειτουργεί και η καντίνα στο κτήριο υποδοχής «1750». Οι φίλοι του Παρνασσού, εκδρομείς και επισκέπτες, θα μπορούν να έχουν φυσικά πρόσβαση στο χιόνι και να θαυμάσουν την απεριόριστη θέα που προσφέρει ο Παρνασσός, καθώς προγραμματίζεται η λειτουργία του κεντρικού αναβατήρα «Αφροδίτη» στα Κελάρια από αύριο και από την Κυριακή 24/12 σε λειτουργία θα βρίσκεται και ο αναβατήρας «Ήρα» στην Φτερόλακα.

Χιονοδρομικά κέντρα: Τα ωράρια λειτουργίας για Παρνασσό και Βόρα-Καϊμακτσαλάν

Το ωράριο λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού διαμορφώνεται ως εξής:

Ημέρες Χαμηλής Περιόδου (καθημερινές): 09:00 – 15:00

Ημέρες Υψηλής Περιόδου (Σαββατοκύριακα, αργίες και εορταστική περίοδος: 23 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου): 08:30 –16:00, πάντοτε ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Αντίστοιχα το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα-Καϊμακτσαλάν θα λειτουργήσει από αύριο, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, σταδιακά, με τους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στα Σαλέ του Κέντρου, στο Baby-lift, στο χώρο των ελκήθρων για τα παιδιά, στη σχολή εκμάθησης και στο κατάστημα ενοικιάσεων εξοπλισμού.

Το ωράριο λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα-Καϊμακτσαλάν διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 15:00

Σαββατοκύριακα, αργίες και εορταστική περίοδος: από 23 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου: 09:00 –16:00, πάντοτε σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες.

Να σημειωθεί ότι η χιονοδρομία στις πίστες των Χιονοδρομικών Κέντρων θα καταστεί δυνατή ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, οπότε και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση προς όλους τους φίλους χιονοδρόμους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να είστε ενημερωμένοι ως προς την κατάσταση λειτουργίας και τις υπηρεσίες των Χιονοδρομικών Κέντρων επισκεφθείτε απευθείας τις ιστοσελίδες www.parnassos-ski.gr, www.kaimaktsalan.gr και ακολουθείστε τα χιονοδρομικά κέντρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

www.facebook.com/parnassosski.gr/

www.instagram.com/parnassosski_official/

www.facebook.com/kaimaktsalan.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *